Lassan kezdetét veszi az igazi tavasz. A jó idő megérkezésével, mindenki szívesen tölt pár órát a szabadban. Érdemes ellátogatni az állatkertbe. A park a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően évről évre újdonságokkal várja látogatóit. Hétvégétől újabb érdekes programnak lehet szemtanúja, aki az állatkertbe látogat.

Vasárnap 15:30-tól egy solymászbemutató keretében különleges ragadozó madarakkal ismerkedhetnek meg közelebbről az érdeklődők. A műsor egy elméleti résszel kezdődik, ahol sok érdekes információval lehetnek gazdagabbak a látogatók, ezután pedig egy gyakorlati rész következik, a látogatók megtapasztalhatják a fenséges ragadózó madarak közelsége keltette varázst, és a műsor részeseivé válhatnak. Solymász szabadon repíti a szelíd madarait. Ilyenkor a madarak különböző légi mutatványokat és gyakorlatokat mutatnak be a gazdájuk vezénylésével. Az előadás befejeztével, rövid időre kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílik, az érdeklődők kérdéseket tehetnek fel a solymásznak, így további ismeretekkel gazdagodhatnak a madarak tartásáról, gondozásáról, tanításáról.

A solymászbemutató ezután minden vasárnap 15:30- kor megrendezésre kerül. A bemutató helyszíne az állatkert kőszínpada (a játszótér mögött található).

Nézze meg galériánkat is!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa