November 7 - én szombaton 10 órától a győri állatkert egy rendkívüli szülői értekezletet tart, amelyre az állatkerti állatok valamennyi idei örökbefogadója hivatalos. Hogyan lehet Ön is örökbefogadó szülő? Az örökbefogadás egy jelképes folyamat, természetesen az állatot nem vihetik haza, az továbbra is az állatkertben, saját kifutójában marad. A támogatás egy évre szól, de minden évben megújítható.


Az örökbefogadás történhet az állatkert weboldalán keresztül vagy személyesen az állatkert irodájában.
Az állatkert emléklapot és egy színes fotót biztosít a nevelőszülőnek, és minden évben a rendhagyó szülői értekezletre is meghívást kapnak. Itt találkozhatnak kedvenceikkel, kérdezhetnek az állatok gondozóitól, valamint az állatkert munkatársai tájékoztatás adnak az év eseményeiről.
Az örökbefogadó szülők ilyenkor egy színes beszámolón vesznek részt, ahol megtudhatják milyen változások történtek az aktuális évben, az állatkertben. Milyen új állat érkezett, illetve kik azok, akik már más város kedvencévé váltak. Majd egy kis frissítő után egy állatkerti séta következik, ahol megismerkedhetnek, a legtöbb állattal simogathatnak kígyót, etethetnek zsiráfot.

Nézze meg galériánkat is!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa