Az összes nyári program közül talán az egyik legjobb az állatkerti látogatás, különösen akkor, ha tündéri állatkölykök is szaladgálnak a kifutókban.

A győri állatkertben idén is igazi baby boom tartja izgalomban a látogatókat és a gondozókat, szinte nincs olyan hét, hogy ne számolhatnánk be újabb jövevényekről, egy-egy újabb kis „poronytról", amely mindannyiunk örömére megszületik/kikel/előbújik az Állatkertben. Most mutatunk néhány okot, amiért most érdemes felkeresni minket.

Elsőként a sorban, két kis sörényes juh érkezett, majd márciusban az állatkert másik büszkesége Borol, nekünk Bori, a  tevecsikó és a két kis szitatunga borjú. Aki a majmokat szereti, az a mókás frizurás csuklyásmajom és az apró huszármajom kölykünket is imádni fogja. A felsorolásból, a három kicsi gyűrűsfarkú maki nem csak azért nem maradhatott ki, mert e sorok szerzőjének most Ők a személyes kedvencei, hanem azért is, mert aki a szemébe néz  ennek a három édes koboldtekintetű apróságnak, annak garantáltan azonnal a szívébe lopják magukat.

Az új Ausztrália kifutónkban is közvetlen közelről megcsodálhatják látogatóink a négy fehér kiskenguru első önálló lépéseit, azaz”ugrásait”.

Fogadják a képeket szeretettel, majd ha tehetik jöjjenek ki, nézzétek meg őket a valóságban is!

 

Másik jó hírünk, hogy közeledik a GYERMEKNAPUNK!

Május 29-én egész nap, varázslatos  programokkal és meglepetésekkel várjuk a  kicsiket és nagyokat egyaránt. Lesz óriásbuborék Show, „Órás Fenevadak”, Ausztrál játszóház és közös didgeridoo koncert. Gyerek papírrepülő bajnokság, Zoo-Minigolf és még sok-sok érdekes program! Honlapunkon hétről-hétre frissített információkat tudhatnak meg a rendezvényünkről!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa