Nem mindennapi eseménynek, egy lánykérésnek , lehetett szemtanúja aki múlt vasárnap a győri állatkertbe látogatott. Akadnak olyan pillanatok, amikor még a férfiak is kútba dobják önérzetüket és képesek kalapot emelni az igazi romantika előtt. Valószínű ez történt Fodor Richárddal is, aki néhány hónapja furcsa kéréssel fordult a győri állatkert munkatársaihoz: a parkban szeretné megkérni a barátnője kezét. Természetesen az intézmény vezetősége támogatta a fiatalember elhatározását, főleg miután megosztotta, kapcsolatuk történetét, és hogy miért pont az állatkertet választotta a „Nagy Kérdés” feltevésének helyszínéül.

 Dalma és Richárd  nagyon szeretik az állatokat, első randevújuk helyszíne is a győri állatkert volt.  Azóta minden évben az évfordulójuk környékén kilátogatnak a parkba. Az idén ünneplik megismerkedésüknek 10. évfordulóját, így Ricsi úgy gondolta, hogy az időpont és a helyszín is a legalkalmasabb a lánykérésre. Így hát egy nagy molinót készítettet, melyre egyetlen mondatot írtak: „ Dalmi leszel a feleségem?” és elhívta párját egy szokásos májusi állatkerti sétára.

 

DSC_1466.JPG

 

Dalma semmit nem sejtett az akcióból, ám a gibbon-szigethez érve azonnal megpillantotta a neki szánt képet. A lánykérés természetesen szóban is megtörtént, és mi lehetne a válasz egy ilyen eseményre: egy nagyon nagy IGEN!

 

DSC_1488.JPG

 

 

Minden csoda egy napig tart. Léteznek azonban olyanok, amelyek elkísérnek egy egész életen át. Totális meglepetés és váratlan varázslat. Kedves Dalma és Richárd a győri állatkert munkatársai és lakói nagyon sok boldogságot kívánnak nektek.

 

IMG_5314.JPGDSC_1506.JPG


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa