Fantasztikus új produkcióval,  különleges állatbemutatókkal kápráztatja el látogatóit

júniustól, a Vakáció idején minden nap, az állatkert.

Aki megváltotta belépőjegyét, bátran keresse új „Arénánkat” a csimpánzkifutó mellett, ahol minden nap

11.00 és 15.00 órai kezdettel, testközelből is találkozhatnak állatkertünk lakóival.

 Hazai és egzotikus fajok mutatkoznak be egy látványos show keretében.

A kíváncsi látogatót már az Aréna bejáratánál pálmafák és szafari hangulat fogadja. Belépve, a tágas, emelt padsorok nyújtanak kényelmes rálátást a műsor minden elemére. A zene elindul, fokozódik az izgalom, amikor trénereink a színre lépnek.

A bemutatóval szeretnénk megismertetni Önökkel az állatkert lakóit, mert mindegyikük külön egyéniség, mint például Lola a rózsás kakadu akiket tollas majomnak is neveznek, mivel mókás, kíváncsi madarak. Nagyon ragaszkodó és intelligens, nem csak egy emberhez kötődik, hanem az egész családhoz – számára ez jelenti a csapatát. Láthatják még a három színpompás ara papagájunkat Zarát, Riót és Dumást is. Lesz itt „malackodás” vad és házi formában is!

Sztárjaink közül említünk még néhányat: Petra a dromedár, Hassan és Jamilla a két kis kétpúpú teve, Halimsah és Mirjam a két láma csikó. Bemutatkozik az egyik legnagyobb és legkisebb hüllő „óriás” a tigrispiton és a királypiton. Megfigyelhetik Zeusz a harris héja gyors röptét.

Megtudhatják, miért köp a láma, ki a levegő farkasa vagy a sivatag hajója. De minden részletet azért nem árulunk el, jöjjenek, és csodálják meg a saját szemükkel!

Show Time! Nálunk mindenre fény derül!

A show az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható!

 

 Plakát


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa