Közös élmények várnak húsvét hétfőn!

Ébredezik a természet a győri állatkertben, a hagyományokhoz híven az idei Húsvét hétfőn /2017.04.17/ is színes programokkal várjuk az érdeklődőket. Állatsimogató és színes programok várják a látogatóinkat, ahol a gyerekek, különböző ügyességi játékokban tehetik próbára magukat.

Az állatkertben kalandozva több állomás várja a játékos kedvűeket, melyek teljesítésével egyre gyűlnek majd a vidám tavaszi élmények. Megéri kiállni a próbákat, megfejteni a rejtvényt, hisz a játék öröme mellett a jutalom sem marad el.

Ezen a napon megnyitja kapuit a Nyúlváros, ahol nyulak népesítik be kis faházunkat. A megyeszékhely nevezetességeit bemutató „makett város lakóit" minden kedves látogatónk megsimogathatja, és az ott élő különböző nyúlfajtákat is megismerhetik. De lesz majd egy két "kakukktojás" is!

10.30 és 17.30 órakor, menetrend szerint elindul a tengerimalac vonatunk, kérjük, a vágány mellett vigyázzanak!

Zoo Show! 11.00 órakor és 15.00 órakor, fantasztikus új produkcióval, különleges állatbemutatóval kápráztatjuk el ezen a napon is látogatóinkat. Cuki állat-sztárokkal és sok-sok meglepetéssel!

A Húsvéti Nyuszi kincskeresésre csábít minket az idén! Betűkkel és rejtvényekkel díszített színes tojásai különleges helyeken lapulnak, aki nyitott szemmel jár az állatkertben, felfedezheti mindet. Érdemes szemfülesnek lenni és mindet „lefülelni”, mivel ajándékot kap, aki a tojásokon lévő betűrejtvényt megfejti és leadja a célállomáson.

Kézműves asztalainkon különleges díszek készülnek egy kis meglepetéssel fűszerezve.

Hímes tojást rajzolunk, ami a nap végén varázslatosan átalakul egy közös műalkotássá.

A másik asztalnál nyuszi-táska és kalap készül, ha a rendezvényünk alatt viseled, részese lehetsz egy fotózásnak, ami később az állatkertünk honlapját fogja ékesíteni.

A nap folyamán több etetést is megtekinthetnek az érdeklődők: a csimpánzok reggeliznek, majd a csuklyásmajmok, tapírok és ormányos medvék etetését figyelhetik meg a látogatók.

Aki pedig a nap folyamán mindenkit tájékoztat a programokról, az a Vidám nyuszi lesz, aki locsolóvers hallatán, ajándékokkal és információval halmozza el a nagyérdeműt. Érdemes jól figyelni, mert bárhol felbukkanhat!

Húsvét hétfőn egész napos tréfás programokkal és mókás kalandokkal mindenkit szeretettel vár a győri az állatkert.

Egyéb meglepetés műsorszámmal is készülünk, de ezt még nem áruljuk el, ha érdekli Önöket, látogassanak vissza honlapunkra a további részletekért!

 A rendezvény az állatkert aktuális jegyáraival látogatható!