2017.április 30.

16:30-19:00 –ig

( belépés 18- óráig lehetséges)

A zöld hajtás résztvevőinek az állatkert izgalmas vetélkedőt tartogat. A kerékpáros felvonulás után a zöld hajtás pólót viselő résztvevők( és 3 családtagjuk) kedvezményes áron 500 Ft/ fő látogathatják az állatkertet. Az állatkertbe belépve jegypénztárnál felállított standnál kezdetét veszi az állatkerti kvíz:

Járd végig az állatkertet, ismerd meg lakóit, töltsd ki a kvízt és add le a pénztárnál, annak az iskolának ahonnan a legtöbb megoldás érkezik, egy osztályát állatkerti élménynappal ajándékozzuk meg. ( a nyertes iskolát május 2. után telefonon értesítjük)

( Az állatkerti barangolásnál segítségedre lehetnek az állatok fajtáblái, az állatkerti mobilapplikácó, de néha elég ha „csak” megfigyeled az állatkert lakóit)

A rendezvény a Magyar Kerékpárosklub Győri Szervezete szervezésében valósul meg további információ gyor.kerekparosklub@gmail.com kérhető.

Az állatkertbe történő belépésnél kerékpárok elhelyezéséről az állatkert nem tud gondoskodni, erre a szervezők lehetőséget biztosítanak a Műjégpálya melletti füves területen. A kedvezményes belépés és az állatkerti kvízjáték kizárólag 16:30-tól 18:00-ig terjedő időszakban lehetséges. 

A rendezvény zavartalan lebonyolítás érdekében április 30-án 14 órától a Nagysándor József út-Stadion utca kereszteződésétől a Nagysándor József u. Tóth László úti körforgalomig terjedő útszakasz lezárásra kerül a közúti forgalom elől. Az állatkertbe gépjárművel érkező látogatók az ETO park és az AUDI aréna parkolóit használhatják.


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa