Május 28-án nálunk is a gyermekeké lesz a főszerep. Különleges és látványos programokkal, és három Zoo Show bemutatóval is várjuk kedves látogatóinkat, és persze a gyerkőcöket.

Az 50. jubileumát ünneplő győri állatkert, erre az alkalomra egész napos ünnepi programokkal készült kicsiknek és nagyoknak. Lesz állati szülinapozás tortával, és készülve az EYOF-ra, „Állati Olimpia”, ahol a gyerkőcök egész nap ügyességi játékokon vehetnek részt, kipróbálhatják, milyen nagyot ugrik a kenguru, vagy mekkorákat lép a gólya. Az állomások teljesítése után, pecsét fejében, természetesen az apró ajándékok sem maradnak el.

„ Állat Olimpia” Ügyességi állomásai:

Gólyalábazoo – Orrmányozoo - Célozgatózoo – Zsiráfozoo – Csimpánz etető - Medvemancs - MinigolfoZoo – Hajóverseny – Buborékvarázs

 

„Ember és állat”

A rendezvényünk ideje alatt, „az ember és állat szoros kapcsolatát és együttélését” három különleges bemutatóval tárjuk látogatóink elé. Először a ló és lovas lenyűgöző bemutatóját láthatják, majd a solymász és madarai kapcsolatát mutatjuk be, végül az ember és kutyája közötti csodálatos együttműködését láthatják, egy juhterelési és egy munkakutya bemutatón.

 

SHOW-TIME, ZOOTIME!!!

Ezen a napon háromszor is Zoo Show – 11.00 – 14.00 és 17.00 órakor várjuk látogatóinkat az Arénába,

ahol közvetlen közelről is találkozhatnak sztárjainkkal.

 

„A védelmezőink”:

Tűzoltó, rendőr, vagy katona, a gyereknapon bármelyik lehetsz! Nálunk ezt is kipróbálhatod!

A honvédség, a rendőrség és a tűzoltóság járműveikkel és izgalmas feladatokkal várják a gyerekeket.

A Győr-Moson- Sopron megyei Rendőr-főkapitányság és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred jóvoltából.

 

Győri Motorosok is képviseltetik magukat, felvonulásukkal színesítve a rendezvényünk.

 

„Szülinapi party”:

A nap folyamán látványetetések is színesítik a programot, ahol élőszóval kísérve, sok izgalmas és különleges információt is megtudhat, akit érdekel. Az ünnepi alkalomból, állatainkat három kifutóban szülinapi tortával lepjük meg. Különleges látványnak ígérkezik ezért a tapírok, az apellák és délután, a jaguárok tortázása is.

„Tavaszi zsongás” avagy, bemutatkoznak az állatkert legújabb lakói: A majomapróságok: a dupla maki ikrek, Zahira a csimpánzlány és Sid a kis lajhár is láthatóak lesznek.

 

Ezen a napon a gyerekeket jégkrémmel az apukákat hideg sörrel ajándékozzuk meg!

 

Érdemes figyelni, a honlapunkat, egyre több információt és részletet tudhatnak meg, erről a különleges napról.

 

Győri Állatkert, egy tartalmas családi program!

 A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

 


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa