Az EYOF ideje alatt is vár a Bástya

2017. július 22-től 30-ig - Minden nap!

A Győri vár eredeti állapotban megőrzött falai mentén mintegy 50 faj több száz egyede várja látogatóit. A kazamatában burjánzó dél- amerikai dzsungel óriási akváriumokat, terráriumokat fogad be, amelyek bepillantást nyújtanak többek között az Amazonas vízgyűjtő területének rendkívül gazdag élővilágába. Látogatóink végigkövethetik a levélvágó hangya kolónia útját, egy hosszú átlátszó csövön, a felső etető terráriumtól egészen a királynő biztonságát adó terráriumig.

A hétszáz négyzetméterre kiterjedő kiállítás élményét tetézi, hogy az egzotikus fajokat nem csupán testközelből csodálhatják meg az érdeklődők, de némelyiküket megsimogathatják, kezükbe is foghatják a látogatók az EYOF ideje alatt minden nap, egy interaktív előadás keretében.

Az előadások kezdete: 11.00 és 16.00 óra

A megújult Bástyában, találkozhatnak új különleges fajokkal, vizi agámával, párduc kaméleonnal, ausztrál levelibékával és afrikai óriás ezerlábúval. A doktorhal csapatunk is népszerű, „kezelésüket” minden látogató kipróbálhatja, hiszen a tágas medencébe bárki beleteheti kezét, melyet a kis gyógyítók örömmel kezdenek csipegetni.

 Az EYOF ideje alatt is „Kalandra le”!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa