Állatkertünk különleges és izgalmas programjai a Zoo Show és a Kalandozoo,

szeptember 1-től az őszi időszakban, minden hétvégén várja a látogatóikat.

Aki megváltotta belépőjegyét, bátran keresse „Arénánkat” a csimpánzkifutó mellett, ahol testközelből is találkozhatnak állatkertünk lakóival. Hazai és egzotikus fajok is bemutatkoznak egy látványos show keretében. Sztárjaink közül említünk még néhányat: Petra a dromedár, Hassan és Jamilla a két kis kétpúpú teve, Halimsah és Mirjam a két láma csikó. Megfigyelhetik Zeusz a harris héja gyors röptét.

A közismert Zoo Show mellett, pedig szinte egy egész napot kitöltő látványetetési programmal is kedveskedünk Önöknek. Jöjjön el, ha többre kíváncsi, vagy szeretne egy kicsit a kulisszák mögé látni, és sok érdekes információt megtudni az állatainkról. Mostantól ennek az élménynek is részese lehet nálunk.

Programunk különlegessége, hogy szakavatott kollégánk vezetése alatt járhatják be az állatkertet, ahol látványos etetésekkel kísérve hallhatnak meglepő történeteket és sok érdekességet, az itt élő állatokról. Hogy senki se maradjon le róla, két túrát is indítunk naponta, egyet délelőtt és egyet délután. A vezetések a jegypénztárunktól indulnak. A délelőtti kaland 10 óra 20-kor, a délutáni pedig 14.00 órakor veszi kezdetét.  

 

A programváltoztatás jogát fent tartjuk, a megadott időpontokhoz képest, 5-10 perces eltérések előfordulhatnak!

Rossz idő esetén a programok elmaradnak!

 

Jöjjenek és kalandozzunk együtt!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa