November 5-én vasárnap, 10.00 és 13.30 órai kezdettel a győri állatkert két szülői értekezletet is tart, amelyre az állatkerti állatok valamennyi idei örökbefogadója hivatalos.

Hogyan lehet Ön is örökbefogadó szülő

Az örökbefogadás egy jelképes folyamat, természetesen az állatot nem vihetik haza, az továbbra is az állatkertben, saját kifutójában marad. A támogatás egy évre szól, de minden évben megújítható.

Az örökbefogadás történhet az állatkert weboldalán keresztül vagy személyesen az állatkert irodájában.

Az állatkert emléklapot és egy színes fotóval ellátott életrajzot biztosít a nevelőszülőnek, és minden évben a rendhagyó szülői értekezletre is meghívást kapnak. Itt találkozhatnak kedvenceikkel, kérdezhetnek az állatok gondozóitól, valamint az állatkert munkatársai tájékoztatás adnak az év eseményeiről.

Az örökbefogadó szülők ilyenkor egy színes beszámolón vesznek részt, ahol megtudhatják milyen változások történtek az aktuális évben, az állatkertben. Milyen új állat érkezett, illetve kik azok, akik már más város kedvencévé váltak. Majd egy kis frissítő után egy állatkerti séta következik, ahol megismerkedhetnek, a legtöbb állattal simogathatnak kígyót, etethetnek tapírt, és rengeteg más élmény is várja a „szülőket”.

A részvétel regisztrációhoz kötött, ennek határideje 2017.október 24.

Bővebb információ: www.zoogyor.com – telefon: 96/618-367 - minden hétköznap 9.00 és 16.00 óra között.

Szeretettel várjuk az örökbefogadó szülőket!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa