Ha ötletmentesen kezdődött a születésnapi vagy karácsonyi ajándékok utáni hadjárat, a győri Xantus János Állatkert most sem hagyja cserben kedves Látogatóit. A fennállásának idén 50. évfordulóját ünneplő intézmény ugyanis különleges meglepetést ajánl az állatimádók részére, akár a karácsonyfa alá: egy éves bérletet, mely 5 jegy árából megvásárolható és korlátlan számú belépést biztosít egy éven keresztül.

A bérletes Látogatóink természetesen várakozás és sorállás nélkül léphetnek be állatkertünkbe akár az év mind a 365 napján, valamint elsőként értesülhetnek az állatkerti hírlevélen keresztül - hozzájárulásnak megfelelően – a park eseményeiről, rendezvényeiről. A közelgő karácsony alkalmából limitált kiadású díszcsomagolásba bújtatva kínáljuk bérletünket, érdemes tehát a leggyorsabb ajándékvadászok között lenni!

Ezzel karöltve jár a különleges és izgalmas „VIP- titulus” is, ugyanis az idén, 2017. november 27-től az év végéig megvásárolt bérlettel rendelkező látogatóink exkluzív élményként, december, január és február hónapokban kipróbálhatják a gondozói munkakör szépségeit a Füles Bástyában. Ahol előzetes regisztrációt követően megélhetik, milyen csodálatos érzés gondoskodni az egzotikus kedvencekről.

„Legyél Te is gondozó”

Bérletes V.I.P program a Füles Bástyában

Bérletesek számára ingyenes a program – további kísérők az aktuális jegyáron vehetnek részt

Feltétele:

Előzetes regisztráció / telefon: 20/392-8914

Időpontok: 2017december - 2018. január – február

Minden héten - kedd, szerda, csütörtök:16.00-tól 18.00 óráig

Létszám: max 15 fő/nap

Programok:

Előadás/beszélgetés az álltokról és gondozásukról, eledelek előkészítése – etetés,

 közvetlen találkozások - simogatás

 

Nem is lehet egyedibb, tartalmasabb és személyesebb meglepetést kitalálni, mint egy évnyi fantasztikus élményt ajándékozni Szeretteinknek, akik így nyomon követhetik állatkerti kedvenceik életét, fejlődését és állandó részesei lehetnek a főszezon díjmentes szolgáltatásai közé tartozó Zooshow-nak vagy éppen a Kalandozoo fantázianevű látványetetéssel egybekötött szakvezetésnek.

 

Figyeljék honlapunkat és a Füles Bástya honlapját, a további részletes információkért.


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa