Ajándék és jótékonyság! 

Itt az advent, és még nincs meg minden ajándék? Van egy kedves ötletünk! Ajándékozás és jótékonykodás egyszerre!

Lepje meg állatkerti örökbefogadással családtagjait! A befizetett összegből az örökbefogadott állatot is támogatja, annak takarmányozását, egészségügyi gondozását.

Biztosan talál a győri állatkert örökbe fogadható állatai közül is egyet-egyet, ami rabul ejti szerettei szívét! Az örökbefogadás természetesen csak jelképes, az állat itt marad a saját kifutójában, ám az új nevelőszülő ajándékba kap róla egy emléklapot, a pártfogoltja életrajzát, illetve ha engedélyezi, a neve felkerül az állatkert honlapjára, az örökbefogadó szülők közé. A nevelőszülőknek minden év őszén tartunk egy kis „szülői értekezletet”, ahol az állatkert munkatársai mesélnek az örökbefogadott állatokról, majd szakvezetés keretében tesznek egy sétát az állatkertben, és néhány állattal közelebbi kapcsolatba is kerülnek. 

Sokféle állatot lehet örökbe fogadni. Ha egy állatkerti séta alkalmával beleszeretett Gyurciba a bóbitás gibbonba, az ő bohóckodásába, ugrándozásába válassza őt! Ha inkább a ragadozók nyűgözik le, akkor nálunk igazán csodálatos példányokat találhat. Rault a fehér tigrist és párját Jázmint, vagy Zoiát, a sárga jaguárlány és párját Chicot, a gyönyörű fekete jaguárt is pártfogolhatja. A kedvenc állataink közé tartozik az állandóan bohóckodó Malipo a csimpánz kölykök, és a legkedvesebb zsiráf, Solongó. De itt van még Zizi és Tripi is, a kíváncsi ormányos medve pár, vagy Vera és Julien király, a gyűrűsfarkú maki vezérek.

Kérünk minden kedves látogatót, hogy az örökbefogadás előtt, mindenképpen telefonon is érdeklődjön kollégáinknál!

Az iroda karácsonyi nyitva tartása miatt, el szeretnénk kerülni, hogy esetleg feleslegesen kifáradjanak hozzánk.

Az örökbefogadás utolsó idei dátuma: 2017. december 19. /kedd/ 12.00 óra.

A részletes információkért, keresse fel honlapunkat, vagy hívja kollégáinkat.

http://www.zoogyor.com/index.php/hu/oeroekbefogadas

Csaljon mosolyt velük családtagjai arcára a karácsonyfa alatt! A győri állatkert lakói várják az új örökbefogadó szülőket!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa