Kedves Látogatóink!

 

Ahogy a híradásokból már megtudhatták, a állatkertünk, a Modern városok program keretében, több mint kétmilliárd forintos támogatásban részesült.

A beruházás révén intézményünk egy európai színvonalú, egész évben használható családi állatkertté és szabadidő-központtá fejlődik.

A tervek szerint 2020-ig különleges új főbejárat és fogadóépület, zsiráfház fejlesztés, emberszabású-majomház és kifutó, Közép-Ázsia bemutató, fóka és pingvinbemutató, elefánt-ház, valamint Állategészségügyi Központ is létesül.

Ezért kérjük megértésüket, mivel a munkálatok már el is kezdődtek, így bizonyos területek bejárása kényelmetlenséget okozhat Önöknek.

Minden állatunk látható lesz a szezonban, de előfordulhat, hogy más módon, vagy helyszínen lesznek bemutatva, a nyugalmuk és egészségük megóvása érdekében. 

 

Az elkészülő átalakítások maximálisan hozzájárulnak, hogy az idelátogatók egy tartalmas, élményekben gazdag napot töltsenek el az intézményben.

 

A park munkatársai köszönik az állatkert látogatóinak türelmét, a területrendezéssel felmerülő esetleges kellemetlenségekért!

 


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa