Szeretettel várjuk látogatóinkat a tavaszi szünetben és a Húsvéti ünnepek alatt! 

Nyúl-város /a tavaszi szünet ideje alatt /

A tavaszi szünet tiszteletére, már csütörtökön /03.29/ megnyitja kapuit és egészen húsvét utáni keddig nyitva tart a Nyúlváros, ahol pihe-puha nyuszik népesítik be kis faházunkat. A megyeszékhely nevezetességeit bemutató „makett város lakóit" minden kedves látogatónk megcsodálhatja, és az ott élő különböző nyúlfajtákat is megismerhetik.

 

Zoo Show  /nagypéntektől - húsvét hétfőig/

11.00 órakor és 15.00 órakor, fantasztikus új produkcióval, különleges állatbemutatóval kápráztatjuk el a húsvéti ünnepek alatt látogatóinkat. Cuki állat-sztárokkal és sok-sok meglepetéssel!

 

Húsvét Hétfő - Családi ünnep az állatkertben /2018.04.02./

A hagyományokhoz híven az idei Húsvét hétfőn is színes programokkal szórakoztatjuk az érdeklődőket.

Állatsimogató és színes programok várják a látogatóinkat, ahol a gyerekek, különböző ügyességi játékokban tehetik próbára magukat. Az állatkertben kalandozva több állomás várja a játékos kedvűeket, melyek teljesítésével egyre gyűlnek majd a vidám tavaszi élmények. Megéri kiállni a próbákat, megfejteni a rejtvényt, hisz a játék öröme mellett a jutalom sem marad el. Ilyen megálló lesz: - MiniGolfoZoo – TapiZOO – Tojáskirakó - Nyuszi-etető - Nyuszi-futam - Tojásdobás

10.30 és 17.30 órakor, elindul a tengerimalac vonat próbajáratunk ,kérjük, a vágány mellett vigyázzanak! Az időjárásra érzékeny „szerelvények”, csak most kezdtek gyakorolni, és csak jó idő esetén közlekednek, megértésüket köszönjük!

Zoo Show! 11.00 órakor és 15.00 órakor, fantasztikus új produkcióval, különleges állatbemutatóval kápráztatjuk el ezen a napon is látogatóinkat. Cuki állat-sztárokkal és sok-sok meglepetéssel! Az állatkertünk nem szeretné, hogy bárki is „elhervadjon”, ezért a húsvéti locsolás sem maradhat el, ezért a show végén, a hölgyeké lesz majd a főszerep! A rossz időjárás miatt, bemutatónk elmaradhat!

A Húsvéti Nyuszi kincskeresésre csábít minket az idén! Betűkkel díszített színes tojásai különleges helyeken lapulnak, aki nyitott szemmel jár az állatkertben, felfedezheti mindet. Érdemes szemfülesnek lenni és mindet „lefülelni”, mivel ajándékot kap, aki a 13- tojáson lévő betűkben elrejtett egyik legfiatalabb állatunk nevét megfejti és a kérdőívet is leadja a célállomáson. Kérlek, hozzatok magatokkal tollat!!

Kézműves asztalainkon különleges díszek készülnek egy kis meglepetéssel fűszerezve. Nyuszi-ékszereket, fejdíszt és karkötőt is készíthetsz, ami a nap végén varázslatosan átalakul egy közös műalkotássá. A másik asztalnál kisbárány is születhet, az ügyes kezek által.

13.00 – 13.30 Megmutatják magukat állat sztárjaink:/a kijelölt időpontban a látogatók között sétálnak, majd a játszótérnél megpihennek/

Szabolcs a csacsi – Bella a boci és Luca a kecske

A nap folyamán több etetést is megtekinthetnek az érdeklődők: a csimpánzok reggelijével indul és a kis lajhárunk uzsonnájával zárul. Különleges látványosság lesz az oroszlán etetése is 14.00 órakor.

Az etetések időpontja:

10.20 - Csimpánz

11.00 – tapírok

12.00 - Apella

13.00 – ormányos medve

14.00 – oroszlán

15.00 – Vidra

16.00 – Lajhár /csimpánz ház/

 

Aki pedig a nap folyamán mindenkit tájékoztat a programokról, az a Vidám nyuszi lesz, aki locsolóvers hallatán, ajándékokkal és információval halmozza el a nagyérdeműt. Érdemes jól figyelni, mert bárhol felbukkanhat!

Húsvét hétfőn egész napos tréfás programokkal és mókás kalandokkal mindenkit szeretettel vár a győri az állatkert. A rendezvény az állatkert aktuális jegyáraival látogatható!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa