Tapírsimogatás, kígyóZOO és még ezernyi élmény állatkerti szülinapon!


A győri állatkert áprilistól - októberig remek lehetőséget biztosít azon szülőknek, akik gyermekük születésnapját feledhetetlenné szeretnék tenni.

Elsősorban olyan gyerekeknek ajánljuk az állatkerti születésnapot, akik szeretik az állatokat és játékosan tanulni is szeretnének a születésnap alkalmából.

A két órás rendezvény alatt állatkerti sétán és interaktív foglalkozáson vehetnek részt az ünneplők. A szülinapi zsúr alatt állatkerti vezetett séta keretében ismerkednek meg a park lakóival. Az állatkert szakavatott munkatársa segítségével rengeteg érdekességet, illetve egyedi információt tudhatnak meg az adott fajokról, továbbá néhány állattal, mint például a tapírokkal személyesen is találkozhatnak.

A „nemszeretem állatok „képviselővel is közelebbről megismerkednek a gyerekek, királypitont, szakállas agámát vagy bütykös csótányt is megsimogathatnak a vállalkozó szelleműek. A születésnap az állatkert korszerűen felszerelt oktatótermében is zajlik. Itt történik az ünnepelt felköszöntése, a torta és a rágcsálnivalók elfogyasztása továbbá a gyerekek igényeinek megfelelően Zoo játékokkal, tapiZoo ládával tölthetik a fennmaradó időt.

A születésnap díja, 3.500 Ft/fő - Ha a születésnapot nálunk ünneplik, belépnek az állatkertet támogatók körébe!

Várunk minden iskolás korú gyerkőcöt!

 

További információt az alábbi elérhetőségen találhat:

http://www.zoogyor.com/index.php/hu/programok/szuletesnapi-rendezveny

 

Polgárfiné Kurcsis Petra - zoopedagógus

tel.: 20/969-7223

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.