A Xantus János Állatkertben áprilistól minden nap, tündéri látványossággal szolgálunk. A hamar a látogatóink kedvencévé vált, „tengerimalac vonatunk” újra minden nap 10.30 és 17.30 órakor menetrend szerint közlekedik. A rövid tavasz miatt, ez még csak a gyakorló időszakuk, nekik is újra kell tanulni a vonatozást!

Rossz idő esetén /eső, vihar/a malackák "szerelvénye" nem közlekedik, az állatok egészsége érdekében! Megértésüket köszönjük!

„A vágányok mellett kérjük, vigyázzanak!” Mivel a szerelvény elég ijedős, a házirendet érdemes betartani: A vonat elhaladása idején ne álljunk közel, ne hangoskodjuk, ne próbáljuk megfogni az állatokat! Ha ezt mind megfogadjuk, nagyon vidám élményben lesz részünk. Az általunk kialakított magasított járatban, libasorban vonuló, tengerimalacokból álló „vonat”, nagyon mókás látványt nyújt, ahogy a rengeteg színes, borzas állatka egymás után igyekszik a kifutója felé, hogy végre élvezhesse a reggelijét. Hangos füttyögéssel, boldog sorban ügetnek a célállomás felé.

Jöjjenek el és nézzék meg Önök is ezt a vidám látványosságunk, szeretettel várjuk látogatóinkat!