2018. május 1.

Hagyomány már, hogy Május 1-én az állatkert több színes programmal várja az érdeklődőket.

A nap során több etetést is végigkísérhetnek a látogatók, különlegessége az lesz, hogy kollégánk élőszóban is mesél majd az állatokról, szokásaikról: a csimpánzok reggelije után, többek között, a mókusmajmok, csuklyásmajmok, tapírok és a vidra etetését figyelhetik meg az érdeklődők egészen 16 óráig, ekkor a kis lajhárunk uzsonnájával zárul a látványos sorozat.

Nézd meg, hogy cseperednek az állatkölykök, Villám a kislajhár, Zahira a csimpánzkölyök és az öt gyűrűsfarkú maki apróság!

Tevék lámák, papagájok, avagy „Zoo Show”az arénában - találkozz az állatkert sztárjaival személyesen.

Programok:

9.30 Csimpánz reggeli
10.30 Tapírok látványetetése
11.00 Zoo Show
12.00 Apellák látványetetése 
13.00 Mókusmajmok látványetetése 
13.30 Vidra látványetetése 
14.00 Zoo Show 
14.00 Páviánok látványetetése
14.30 Ormányos medve
16.00 Kis lajhár látványetetése /csimpánz ház/
17.00 Zoo Show

Ezen a napon: az állatkert 9 -19:00 óráig tart nyitva. A jegypénztár az állatkert nyitvatartási idejénél 1 órával korábban zár. Ezután belépőjegy váltására már nincs lehetőség. Az állatkert a jelenleg érvényben lévő jegyárakkal látogatható.

Az állatkert és a Stadion utca közötti területen : A város legnagyobb családi napja kap helyet
A hagyományokhoz híven, mégis teljesen megújulva, színpadon egész nap koncertek, táncbemutatók, zenés műsorok váltják egymást. Az állatkert melletti területen megrendezésre kerülő Családi Nap ingyenes.

Bővebb információ:

https://www.facebook.com/events/400870740324775/

 

„Családi napok” rendezvény zavartalan lebonyolítás érdekében 2018 április 29- én ( vasárnap) 8 órától május 1-én (kedd) 24 óráig  Nagysándor József út-Stadion utca kereszteződésétől az Audi Aréna sportcsarnokig terjedő útszakasz lezárásra kerül a közúti forgalom elől.

Az állatkertbe érkező vendégek az Audi Aréna ( Pesti út felől közelíthető meg) és az ETO park parkolóját tudják használni.  A lezárás érinti a 8 –as jelzésű helyi járatú autóbuszok útvonalát  megállóhelyekről www.enykk.hu oldalon olvasható tájékoztatás.

Megértésüket köszönjük.


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa