A győri Xantus János Állatkert különleges meglepetéssel vár! 5 helyett 50-szer!

Az intézményünk 2017 májusában ünnepelte fennállásának 50. évét. Történetünk kezdetét jelentette, az első állatkert jellegű intézmény Győrben, amely 1962-ben a Püspökerdőben, az Erdészet fatelepe mellett létesült. A vadaspark a Mosoni-Duna árterén jött létre abból a célból, hogy a hazai nagyvad-fajokat és ragadozókat bemutassa. Működésének az 1966-os árvíz vetett véget, melynek során az állatok nagy része elpusztult, néhányat pedig magánházakhoz telepítettek. A szomorú eseményt követően született meg az elhatározás, hogy Győrben létesüljön egy új állatkert. A Győr Városi Tanács VB elhatározásából 1967. május 1-én adták át a „Május 1. Kultúrparkot”, ami két részből állt: Vadasparkból és Vidámparkból. Azóta a park rengeteg fejlesztésen ment keresztül, az ide látogató vendég igazi szabadidős utazáson mehet keresztül, a megismerve távoli tájak élővilágát, az ottani kultúrát, és rengeteg szabadidős programmal vehet részt.

Ebből a jeles alkalomból különleges ajánlattal leptük meg látogatóinkat.

„ Gyere el, 5 helyett 50-szer! „ A belépőjegyek mellett kialakításra kerül egy éves korlátlan bérlet, melyet megvásárolva az érdeklődők nyitvatartási időben bármikor és bármennyi alkalommal meglátogathatják a parkban lakó kedvenceiket. Hogy valóban szinte ajándékként tekinthessünk a bérletre, az idén, minden kedves látogatónk rendkívül kedvező áron, összesen 5 jegy áráért megvásárolhatja. További előnyöket is élvez, aki bérletet vált, szinte VIP vendégként tekintünk rá. Elkerülheti a várakozást, ugyanis a bérlettel érkező látogatók azonnali bebocsátást nyernek a jegypénztárnál és elsőként értesül a parkban történt eseményekről az állatkerti hírlevélen keresztül, amennyiben hozzájárul.

Ez lehet a legjobb meglepetés, „bármikor az állatkertben”! Ajándékozzon egy évnyi

„brummogást - csicsergést – makogást – üvöltést – sziszegést – nyávogást – huhogást – dorombolást – vonyítást – nyerítést – morgást – hápogást – röfögést - vijjogást – nyihogást – zümmögést – mekegést..”


 

Zoo Győr - Bérlet Információk

- Korlátlan számú belépésre jogosítanak, akár az év minden napján.

- A bérletek a vásárlás dátumától számított egy évig érvényesek.

- A kiváltáshoz kitöltött igénylőlap és egy igazolványkép leadása szükséges. Kérjük, hozza magával igazolványképét!

- A kedvezményes bérletek, csak fényképpel, és a kedvezményre jogosító igazolvánnyal együtt érvényesek, kérjük, belépéskor a bérlettel együtt,

ezeket is mutassák fel!

- A bérletet csak a tulajdonosa használhatja, át nem ruházható. Visszaélés esetén a bérletet a Xantus János Állatkert, kártérítés nélkül azonnal bevonja!

- A bérlet csak az állatkert szokásos nyitvatartási ideje alatt jogosít állatkerti tartózkodásra, az állatkertbe történő belépés, minden időszakban,

az állatkert zárása előtt legfeljebb egy órával lehetséges.

- A bérlet más személynek is megvásárolható /a fénykép és az adatok akkor is szükségesek/.

- A bérlet használatával, az állatkert látogatási szabályzatát elfogadja a tulajdonosa.

- Az elveszett bérletet a Xantus János Állatkert nem pótolja.

- A bérleteket a jegypénztárban lehet megvásárolni, a pénztár zárása előtt egy órával bezárólag.

/A jegypénztár zárása, az állatkert zárása előtt egy órával történik./

- Fizetési módok: készpénz, bankkártya, euro, Széchenyi Pihenőkártyát elfogadunk (szabadidő alszámla).

- Bérlet vásárlása a rendezvényeink ideje alatt, technikai okokból nem lehetséges.

/rendezvények: Húsvét, Gyermeknap, Állatkertek Éjszakája, Állat Áldás, Halloween stb../

- Kérjük, ha bérlettel érkezik, jelezze a jegypénztárnál, mivel arra törekszünk, hogy bérleteseink elkerüljék a sorban állást.

 

Bérlet áraink:

Felnőtt bérlet: 10.500 Ft

Gyermek bérlet: 7.500 Ft

Nyugdíjas bérlet: 7.500 Ft

Diák bérlet: 8.000 Ft

Családi bérlet: 30.000 Ft