Állatkertünk új, különleges és izgalmas programmal várja látogatóit szeptemberben minden hétvégén.

A közismert Zoo Show mellett, szinte egy egész napot kitöltő látványetetési programmal is szeretnénk Önöknek kedveskedni.

Jöjjön el, ha többre kíváncsi, vagy szeretne egy kicsit a kulisszák mögé látni, és sok érdekes információt megtudni az állatainkról. Mostantól ennek az élménynek is részese lehet nálunk.

Az új programunk különlegessége, hogy szakavatott kollégánk vezetése alatt járhatják be az állatkertet, ahol látványos etetésekkel kísérve hallhatnak meglepő történeteket és sok érdekességet, az itt élő állatokról. Munkatársunk mesél az adott fajról, elmondja, hogy mi történik a kifutóban, sőt kérdezni is lehet tőle. A vezetés alatt meg is etetünk több itt lakó kedves állatot, délelőtt a tapírokat és az apellákat. A délutáni túrán pedig, Gizit a vidra hölgyet, az ormányos medvéket, a pávián csapatot és Sidet a cuki lajhár bébit. A programunk alatt megtekinthetik a látványos Zoo Showt is.

Hogy senki se maradjon le róla, két túrát is indítunk naponta, egyet délelőtt és egyet délután. A vezetések a jegypénztárunktól indulnak. A délelőtti kaland 10 óra 20-kor, a délutáni pedig 14.00 órakor veszi kezdetét. 

A Kalandozoo útiterve a következő:

Délelőtti Kalandozó - Indulás: 10 óra 20 perc

10.30 – Tengerimalac vonat

10.45 – Tapír etetés

11.00 – Zoo Show

12.00 – Apella etetés

 

Délutáni Kalandozó - Indulás: 14.00 óra

14.10 – Vidra etetés

14.20 – Ormányos medve etetés

14.45 – Pávián etetés

15.00 – Zoo Show

15.45 – Lajhár etetés

 

Jöjjenek és kalandozzunk együtt!

A programváltoztatás jogát fent tartjuk, a megadott időpontokhoz képest, 5-10 perces eltérések előfordulhatnak!