Az idei évben ismét bővült az Afrika kifutónk állatsereglete. Április 28-án érkezett hozzánk a Jasper a Rothschild–zsiráf. Az idei évben ismét bővült az Afrika kifutónk állatsereglete. Április 28-án érkezett hozzánk a Jasper a Rothschild –zsiráf, aki Pozsonyban született. A kiskamasz zsiráf fiút a csapat rögtön befogadta. Solongo, Fokke és Ndogo az állatkertünk zsiráfbikái azonnal a szárnyuk alá vették a fiatal társukat. Most már együtt töltik mindennapjaikat a tágas kifutóban. 

Másik újdonságunk a színpompás Skarlát íbisz csapat, amely a különleges színezete miatt az állatkertek egyik legkedveltebb madárfaja. A Dél-Amerika északi részén őshonos madaraknál, a fiatal egyedeknek kezdetben nem skarlátszínű a tollazatuk, hanem inkább barna árnyalat felé közelít. Skarlátszínű tollruhájuk csak két éves korukra alakul ki teljesen.

Tavasszal ismét sok újszülött érkezett az állatkertünkbe, a már nálunk éjszakázó kistigrisek mellé érkezett a két kis Benett kenguru és a Fakó lóantilop borjú is. Látogasson, el a győri állatkertbe keresse meg a tündéri kicsinyeket, és töltsön el egy tartalmas, élményekben gazdag napot nálunk.


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa