Állatok karácsonya a győri állatkertben

Lassan itt a karácsony, a szenteste, és az ajándékbontogatások ideje. Az állatkertben lakók sem maradhatnak ki az ajándékozásból. 2019. december 21-én, szombaton délelőtt 11.00 órától több állatunk is ajándékot bontogathat.

A győri állatkert lakói is ajándékot kapnak, persze mindenki a szája íze szerint és méretéhez igazítva.  A kifutók életébe egy kis karácsonyi izgalmat és játékot csempészünk, így mindenki díszdobozban kapja meg az ajándékát. Az állatok között lesznek az okos apelláink, akik nagyon ügyesen oldják meg az apró dobozok kicsomagolásának nehézségeit. Újdonság lesz a pávián csapat ajándékozása, náluk mi is izgalommal várjuk a reakciót. Ragadozónk közül a vadkutyák és az oroszlánok is karácsonyi meglepetésben részesülnek.

A nap folyamán először 11 órakor, a tapírok és lámák örülhetnek a korai karácsonynak, utánunk a mókás gibbonok is „csomagolhatnak”. Ebédidőben a vadkutyák kapják meg az ajándékukat, 12.00 órakor várja majd őket a csomag a kifutóban. Reméljük, örömmel vadásznak az elrejtett finomságokra. A mókusmajom csapatunk sem marad ki a jóból, mindegyikük örömmel birkózhat meg, a meglepetések kiszabadításával. Jöjjön el, és nézze meg Ön is, hogyan bontják ki ajándékaikat az állatkert lakói!

Az ajándékok átadása:

 

11.00 óra - Tapír, láma

            11.30 óra - Ormányos medvék

12.00 óra – Vadkutyák

                              12.30 óra – Páviánok vagy huszár majmok

                          13.00 óra – Mókusmajmok vagy apellák

13.30 óra – Oroszlán

 

A programunk változhat az időjárás miatt, az állatok egészsége védelmében. Megértésüket köszönjük!

 

A győri állatkert lakói szeretettel várnak Advent idején is!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa