A győri állatkert remek lehetőséget biztosít azon szülőknek, akik gyermekük születésnapját feledhetetlenné szeretnék tenni. Elsősorban olyan gyerekeknek ajánljuk az állatkerti születésnapot, akik szeretik az állatokat és játékosan tanulni is szeretnének a születésnap alkalmából. A két órás rendezvény alatt állatkerti sétán, interaktív foglalkozáson vehetnek részt az ünneplők szülinapi zsúr első felében állatkerti séta keretében ismerkednek meg a park lakóival, az állatkert munkatársa segítségével rengeteg érdekességet, illetve egyedi információt tudhatnak meg az adott fajokról, továbbá néhány állattal mint például a tapírokkal személyesen is találkozhatnak. A „nemszeretem állatok „ képviselővel is közelebbről ismerkednek a gyerekek, királypitont vagy szakállas agámát meg is simogathatják a vállalkozó szelleműek.

A születésnap második fele az állatkert korszerűen felszerelt oktatótermében zajlik. Itt történik meg az ünnepelt felköszöntése, a torta és a rágcsálnivalók elfogyasztása továbbá a gyerekek igényeinek megfelelően játékokkal, beszélgetéssel múlatják az időt.

A részvételi díj 2500 Ft gyermekenként, ami tartalmazza az állatkerti belépőt, a tortát, a zsúrt és a kézműves foglalkozást. A születésnapi rendezvényről bővebb felvilágosítás az állatkert központi telefonszámán kérhető: 96/618-367/ 11-es mellék


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa