Elszabadult a „HangyÁradat”

 

Szereted a kihívás és az állatokat? Akkor mindenképp itt a helyed, gyere, próbáld ki ezt a különleges élményt! 2019. Január 21-étől te is részese lehetsz a különleges új kalandnak, a fordított szabadulós játékunknak. Győr gyönyörű zöld fáit, cserjéit kell nálunk megóvnod az éhes levélvágó hangyák csáprágóitól.

Az izgalmas játék alatt mókázva tanulhatsz, hiszen a Füles Bástya katakombáit kell bejárnod a feladványok megfejtéséhez. A bátorságod és a logikai készséged se hagyd otthon, ezekre is szükséged lesz a küldetés alatt! Háttértudás nem szükséges a játszma folyamán, minden segítséget helyben megtalálhattok a sikerhez – természetesen kollégáink csöppet sem súgnak, minden a ti feladatotok, hiszen ti vállalkoztatok erre a mentőakcióra!

A játékidő 45 perc, ezalatt kell megoldani több állomásnyi rejtvényt, de ne aggódj, társaid is veled tarthatnak, hiszen 2-6 fős csoportok számára lett kialakítva a játék. A feladványok összetettsége miatt 14 éves kortól ajánljuk, de szeretettel várjuk családok részvételét is. Nagyszerű lehetőség lehet a kollégák összekovácsolásához egy céges rendezvényen, vagy iskolai osztályok számára a felnőtt világban nélkülözhetetlen csapatmunka elsajátításához. Mindemellett születésnapi, névnapi programnak sem utolsó.

Nyitvatartási időben (a hét minden napján 10 órától 19 óráig) másfél óránként indulhat a kaland, de fontos, hogy regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot 24 órával a kezdő időpont előtt jelezni kell, így tudjuk biztosítani a program problémamentes lezajlását. A játék ára a belépőjegyen felül plusz 250 forint.

 

„Tik-tak, az óra indul!

Záródik az ajtó, nagy a baj!

Levél nincs, a hangyák meg éhesek…

Rajtatok áll vagy bukik, hogy Győr fái túlélik-e a napot!”

 

További információt a 06-20/392-8914 telefonszámon, a fulesbastya@fulesbastya.hu e-mail címen vagy személyesen a Füles Bástyában (9022 Győr, Pálffy u. 4/B), nyitvatartási időben kérhetnek.


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa