Bérletes kampányunk lezárul

A tavaly karácsonykor induló bérletes kampányunk 2019. február 10-én vasárnap lezárul.

Nagyon hamar felcseperedtek a kis tigriseink, méretük, erejük és csintalanságuk miatt, programunk addig tarthat, amíg a kicsik életét nem zavarja. Ezért született meg a döntés, hogy a tréninget, ettől kezdve csak a gondozókkal folytatjuk.

 De még nem késő részt venni ebben az egyedülálló kalandban. Ahol bérleteseink bepillantást nyerhetnek a kis fehér tigriseink hétköznapjaiba. Előzetes regisztrációt követően megélhetik, milyen csodálatos érzés testközelből megcsodálni, az örökmozgó 4-es ikreket. Próbálják elképzelni milyen, lehet, egyszerre négy ördögfióka játékát, ilyen közelről látni! A találkozáskor, természetesen a tigriseket nem lehet megérinteni. A tigris tréning, egy speciális képzési program része, ami lehetővé teszi, hogy az állataink szorosabb kapcsolatot építsenek gondozóikkal, és az emberekkel. Ez a módszer a kicsik érdekeit is szolgálja, mivel így később kevesebb stresszel jár majd a számukra egy állatorvosi vizsgálat is.

Az akció most már csak egy alkalomra szól, minden érvényes bérlettel. 

Mivel elsősorban a kis tigrisek egészségét és kiegyensúlyozott fejlődését kell figyelembe vennünk, ezért az állatkert által meghatározott szabályok betartása mellett látogathatóak. A találkozás mellett ráadásként, a bérletünk korlátlan számú belépést biztosít a megváltását követő, egy éven keresztül. Így nyomon követhetik állatkerti kedvenceik életét és állandó részesei lehetnek a rendezvényeinknek, és a főszezon programjai közé tartozó Zoo Show-nak és a KalandoZoo-nak. A bérletes látogatóink várakozás és sorállás nélkül léphetnek be állatkertünkbe akár az év minden napján. Valamint elsőként értesülhetnek az állatkerti hírlevélen keresztül a park friss eseményeiről és rendezvényeiről.

A nagyközönség számára, csak a melegebb tavaszi időben lesznek láthatóak, mivel a téli időszakban, fűtött helyiségre van szükségük.

További részletes információkért, figyeljék majd honlapunkat www.zoogyor.com.

Természetesen elérhetőségeinken, és a megadott regisztrációs telefonszámon is érdeklődhetnek: Zoo Győr jegypénztár: 06/96/618-367 – 16-os mellék

 

Szeretettel vár az állatkert!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa