Kedves Látogatóink!

 

 Már letölthető az EESZT mobilalkalmazás ( Play áruház,App Store) amely igazolja az oltás tényét, ezzel képes a védettségi igazolvány kiváltásra. Az alkalmazás használatával azok is látogathatják az állatkertet akik már megkapták az oltást, de valamilyen oknál fogva a védettségi igazolványt még nem.  A kellemetlenségek elkerülése érdekében mielőtt az állatkertbe érkeznek kérjük a https://www.eeszt.gov.hu/ weboldalon tájékozódjanak az alkalmazás használatáról  és végezzék el az igazolás bemutatásához szükséges technikai intézkedéseket. ( mobilalkalmazás letöltése , regisztráció ...stb)

60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet a koronavírus elleni védettség igazolásáról -értelmében az állatkerti látogatása  Magyarország területén történt védőoltás  tényének az igazolásával történik.

(2) A koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas az e rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány), illetve applikáció. Az oltásnál kapott papír alapú igazolást a rendelet értelmében nem áll módunkban elfogadni. 

Megértésüket köszönjük.

 

Információk az alkalmazás használatáról: 

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/pentektol-ingyenesen-letoltheto-vedooltast-igazolo-mobilalkalmazas-szolgaltatoknak-es-az

 


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa