Töltsd az állatkerttel a szezon legnagyobb programját!

Minden évben lázas készülődés zajlik az októberi állatkertben a hónap végi eseményre, a már hagyománnyá vált halloween partyra. Az évek múlásával egyre inkább kinövi magát a rendezvény, és ahogy eddig is, most is rémületesen jó újdonságokkal készülünk a kedves látogatóknak.

 

Tökfaragás az állatkertben

Mindig szerettél volna saját halloween tököt, de ugrott az ötlet, mert nem volt kedved az ezzel járó dolgokhoz? Mit szólsz ehhez? Nincs mosogatás, nincs takarítás, csak maga a faragás-élmény és a tök, amit közvetlenül a Tökfaragó Műhely mellett a Csarnok Játszóházban megvásárolhatsz, majd hazavihetsz, de akár itt is hagyhatod, hogy a te alkotásod is része legyen az állatkerti halloween dekornak. Október 21-étől már várnak téged a Csarnok VIP termei, amik ezúttal a tökjó dekor programra nyitnak ki.

 

Halloween programok

Október 28-29.

Halloween előhétvégéjén már kezdenek kigyúlni a lidércfények és szörnyen mesebeli teremtmények elevenednek meg az állatkertben. Pókok szövik a hálóikat, denevérek repkednek és gaztettek történnek. Szabadon jár-kel egy szellem és csínyeket követ el állatkert szerte. Egy nyomozó csapat már üldözőbe vette. De ki lehet az a szellem? Gyere, és segíts a végére járni a rejtélynek halloween mesés előhétvégéjén! Játssz a meselényekkel, hogy összerakhasd a három mozaikból a tettes fantomképét, rántsd le a leplet az igazságról! Ha összeállt a kép, mutasd meg a Csarnok Játszóház VIP termében, és átveheted a jutalmadat! Az állatkert este 8-ig tart nyitva, a halloweeni nyomozáson 11:00-tól 19:00-ig vehetsz részt.

 

Október 30-31.

A kétnapos halloween rendezvényen hatalmas feladat elé nézel: meg kell menteni az állatkertet. A gondozókat elrabolták és fogva tartják a rémálmok. Varázslókat, a sötét erő lovagjait, vámpírokat és életre kelt lidérces álmokat kell legyőznötök, hogy kiszabadítsátok őket. Figyelem! A halloween hétfő-kedd már a nagyobbaknak szól, hiszen délután 4 órától járni kezdenek a halottak, feltámadnak a szörnyek, oroszlánüvöltéssel és vadkutya vihogással fog megtelni az éjszaka.

Győzd le az állatkertben megbúvó nyolc szörnyet, szabadítsd ki a nyolc foglyul ejtett gondozót! A foglyoknál lesz egy-egy betű, ha a megfelelő sorrendben összerakod őket, kijön a varázsszó, ami kiszabadítja a gondozókat. Mondd el ezt a bűvös szót a Célban, és megkapod érte édes jutalmadat. És, hogy mik lesznek a feladataid?

  • Elsőként hangolódj az éjszakára egy hamisíthatatlan táncmulatsággal! Ki mersz állni Wednesday ellen, hogy megmentsd a csimpánzok gondozóját?
  • Az arénában ezután már várnak téged Középfölde legravaszabb teremtényei. Bilbo a segítségedre lesz, találd meg a betűt a a gondozónál, de vigyázz! Közben a Nagy Szem csak figyel, örökké figyel…
  • A tigrisek előtt a ragadozók gondozóját ejtette csapdába Hádész, minden gonoszok ura. A holtak őre a legkedvesebb fickó, akit valaha láttál, de ez csak csel. Ne dőlj be neki!
  • A terrárium soron is nagy a káosz. Vámpírok lepték el a környéket és veszélyes fenevadak portyáznak az üvegek mögött. Óvd meg a gondozót azzal, hogy átverekszed magad a vámpírokon és megszerzed a negyedik betűt is!
  • Ki átkelni kíván a Halálnak Hídján három kérdésre megfeleljen! Az orrszarvúk és elefántok gondozóját egy gonosz mágus rejtette el. Felelj meg az öt… öhm… vagyis három kérdésre, hogy átkelhess a hídon és ott megtaláld az ötödik áldozatot és az ötödik betűt!
  • Az évszázad legnagyobb csatája dúl mester és tanítványa között. Közöttük egy áldozat hever: a pingvinek gondozója. Ne hagyd, hogy eluraljon téged a Sötét Oldal! Szerezd meg a betűt, és már csak két akadály marad hátra!
  • A szarvasok gondozója édes, halálos álmát alussza egy üvegkoporsóban a dámok erdejében. A gonosz mostoha mérgezte meg őt, mert ő akart a legszebb lenni a világon. Almával kínál téged is, de ne hidd el egy szavát sem! A kedves öregasszony kámzsája mögött a legnagyobb és leggonoszabb boszorkány rejtőzik. Keltsd fel a gondozót, hogy megszerezd a hetedik betűt!
  • A nyolcadik betű lesz talán a legnehezebb feladatod. Az Afrika kifutó gondozóját egy vaják őrzi, aki jussát várja a legutóbbi elvégzett feladatáért. Meg tudod győzni, hogy elengedje a foglyát és kiadja neked az utolsó betűt?

Ha elakadnál a feladatokban, a főbejáratnál mindig találsz segítséget.

Öltözz ki Halloween ünnepére! Vedd fel a legijesztőbb jelmezed, a legszebb ruhád vagy a legkeményebb páncélinged, és légy Te az állatkert megmentője! 8 helyszín, 8 szörny, 8 küzdelem, 8 betű, 1 megfejtés. Vesd bele magad a győri állatkert halloween bulijába!


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa